2.08.2013

Cara Cepat Kaya - 0% Usaha, 100% Untung

Saudara sekalian,

Bila anda baca tajuk Cara Cepat Kaya, mungkin anda rasakan satu lagi skim cepat kaya telah muncul di online. Sebenarnya,

Ini Bukan Skim Cepat Kaya

Ramai kawan saya yang sedang mengikuti tunjuk ajar saya dan sedang membuat duit yang secukupnya setiap bulan. Duit ini banyak membantu mereka melangsaikan hutang, membayar bil dan membeli barangan keperluan harian mereka. Untungnya memang lumayan sekiranya ikut setiap langkah yang saya nak terangkan seterusnya. Saya dalam usaha ini lebih daripada setahun dan keuntungan saya hampir mencecah usd30k [maklumlah saya mula dengan modal kecil sebab was-was dengan program itu pada awalnya]. Tetapi lepas test drive...saya berani untuk share dengan saudara sekalian....ooiii cepatlah apa program itu?. Saya tahu anda semua dah tak sabar nak tahu apakah program itu?. Ia adalah forex....ooohhh gitu, aku tak minatlah. jangan mengeluh, baca hingga habis. Ia pasti akan berbeza daripada apa yang anda dengar sebelum ini..mungkin masa yang anda ambil untuk baca ini akan menukar masa depan anda.
PERHATIAN : Ia boleh dibuat oleh setiap orang walaupun anda totally newbie atau anda tak pernah mendengar perkataan 'forex' sebelum ini dalam hidup anda. Ikut setiap langkah yang saya akan terangkan, lepas itu tutup komputer dan hujung bulan withdraw untung anda ke akaun anda.

Anda semua pasti ada akaun facebook, dengan mudah anda boleh interaksi dengan kawan anda dan tahu apa yang mereka sedang buat setaiap hari. Berasaskan Sosial Network Facebook, Etoro Openbook yang dikenali Sosial Trading telah dimulakan 7 tahun lepas di Cyprus. Ia telah menerima banyak award dan kini menjadi broker online No.1 di dunia. Sistem yang diperkenalkan adalah sangat mudah. Dalam Openbook terdapat ramai expert trader yang mempunyai rekod trading sehingga 100% untung setiap trade. Anda hanya perlu 'copy' mereka dengan menekan butang COPY yang terdapat di situ dan masukkan amaun yang anda ingin trade, selebihnya akan diuruskan oleh expert trader tersebut. Anda tak perlu risau pasal apa-apa, tak payah duduk depan komputer berjam-jam atau belajar buat analisa naik turun market. Kesemuanya adalah otomatik. Bila expert trader itu trade untuk diri dia, katakan dia nak BUY suatu currency, duit anda pun turut ikut trade dia. Bila dia close, anda punya trade pun akan close secara otomatik. Sangat Canggih sistemnya. Duit anda adalah selamat 101% sebab expert trader tidak boleh menyentuh duit anda. Duit anda adalah selamat dengan broker etoro. Saya rasa anda telah paham serba sedikit program yang boleh menjadikan andah cepat kaya.

Cara Cepat Kaya Di Bongkarkan.

Untuk memahami lebih lanjut, anda perlu tengok dengan mata anda. Anda perlukan akaun.
BUKA AKAUN dahulu, ia tak mengambil lebih dari 30 saat.[Perhatikan bila klik link ini, pada bahagian bawah terdapat 'YOUR EMAIL' tekan tu dan register]

Bagaimana pengiraan dibuat?

Katakan anda COPY expert trader bernama smarterforex dan masukkan $1000 kepadanya. Dia hanya akan gunakan 5% daripada modal anda untuk setiap trade.

5% dari $1000 = $50

Kebanyakkan masa dia trade x50 atau 1:200 risiko, maknanya pulangannya $0.50 per pip.

Katakan trade anda untung 10 pips,
Untung Bersih adalah = $100 x 1/200 x 10 pips = $5.00.

Jika 100 pips sehari? Ya, untung adalah $50.

Kenapa saya cakap 100 pips? Saya sedang mengikuti smarterforex sejak 6 bulan lepas, dan prestasinya adalah konsisten dan boleh dikatakan 100% untung. Kalau tak percaya perhatikan performans dia. Setiap hari secara purata dia membuat 100 pips dan ada masa sampai 350 pips sehari [Kalau tak percaya cuba kira].

Untung harian adalah bergantung kepada modal anda. dengan openbook etoro anda boleh mulakan dengan $100 tetapi untungnya adalah ciput. Lebih besar modal, lebih banyak untung anda. Kalau kita kira untuk sebulan, $50 x 20 hari = $1000. Anda boleh dapatkan balik modal anda dalam sebulan dan lebih-lebihpun 2 bulan.

Bolehkah anda bagi contoh business yang mula dengan modal RM3000 dan dapat untung RM3000 dalam sebulan? Dalam Forex tinggi peluangnya.

Semoga anda Berjaya! Salam.

12.19.2012

Teknik Buat Duit Untuk Bakal Jutawan

Siapa Yang Perlu Baca Ini? 

  • Mereka yang telah belajar untuk trade FOREX, TETAPI masih tidak mahir dan sering KERUGIAN.
  • Mereka yang berminat untuk membuat keuntungan yang lumayan dalam FOREX.
  • Mereka yang mencari pendapatan pasif untuk menyokong hidup anda.
  • Mereka yang tidak mahu belajar FOREX, tetapi mahu trade Forex dan Buat Duit.
  • Mereka yang tidak mahu duduk di hadapan komputer untuk jangka lama. 

Jika anda tidak tahu dan masih tidak pernah membuat keuntungan trading Forex, maka ia adalah masa untuk anda berubah ke CopyTrader

Tidak dapat dinafikan ramai di antara kawan-kawan kita telah menjadi kaya-raya senyap-senyap trading Forex.

Namun, menurut kajian hanya  5% hingga 10% daripada orang-orang yang benar-benar berjaya dan menjadi kaya dalam bidang Forex. Yang lain gagal. 5-10% orang yang berjaya adalah mereka yang betul-betul master forex trading. CopyTrader memberi peluang kepada kita untuk mengikut golongan yang berjaya ini. Baca seterusnya...

Saya percaya kebanyakan kawan-kawan anda di luar sana yang telah dan sedang belajar Forex Trading ini bertahun-tahun tetapi masih mengalami kerugian. Saya tidak mahu tuding jariorang lain, sayapun lakukan sama. Sehingga Jan, 2012 saya telah kehilangan beribu-ribu Dolar dalam Forex. Tetapi saya telah ganti balik apabila menyertai CopyTrader.


Klink Di Sini Untuk Buka Akaun Percubaan

OK, saya tidak mahu membuang masa anda. Saya hanya ingin berkongsi bagaimana saya membuat keuntungan dalam Forex. Untuk trade forex banyak masa yang diperlukan untuk buat analisis setiap hari. Tapi bagaimana pula dengan orang yang berkerja seperti kita? CopyTrader selesaikan masalah itu.
CopyTrader menyediakan peluang untuk membuat  keuntungan dalam perdagangan Forex dengan meniru GURU-GURU FOREX yang membuat wang setiap hari. Kita hanya meniru mereka. Bila mereka beli, kita beli, bila mereka jual kita jual, serta merta. Perhatikan prestasi salah satu GURU FOREX di bawah.



Analisis menunjukkan beliau membuat keuntungan setiap minggu ke bulan. Terdapat beratus-ratus pakar seperti beliau dalam CopyTrader dan anda boleh mengikuti seberapa ramai pakar yang anda suka secara percuma. Hanya klik butang CopyTrader di kanan untuk menganalisis profil trader termasuk prestasi, trade terbuka, portfolio, sejarah, rakan-rakan dan bilangan pengikut.

Anda boleh Membuka Akaun Percubaan Percuma Di Sini


Lihat video ringkas ini  menerangkan sepenuhnya berapa mudah untuk trade FOREX dan mengaut keuntungan dengan CopyTrader.


 

3 Langkah Untuk Anda Berjaya
 
 

Join Sekarang dan dapatkan kemudahan seperti di bawah
  • Build your own people-based portfolio to trade for you
  • Get a FREE demo account and see how CopyTrading works
  • Trade safely with eToro's responsible trading
  • Up to $10,000 on your first deposit
  • 24/7 support by phone or live chat
  • Tight spreads and no commissions
Buka Akaun

Bagaimana sistem Ini Berjalan?
Seperti yang diterangkan, ada ramai pakar FOREX antarabangsa  yang anda boleh percayai. Mereka sentiasa peka dengan perubahan currency yang mereka trade.  Dengan memilih pakar yang anda ingin follow, anda dikehendaki masukkan amaun diut yang ditrade oleh mereka. Langkah seterusnya adalah automatik. Biasanya saya buat maksimum trade USD40 melalui kaedah ini. Bila pakar Forex yang anda pilih trade, duit anda pun ditrade sekali.  Kita hanya perlu duduk dan tengok duit kita bergolek masuk. Sekiranya anda ingin cancel trade itu, anda boleh buat dengan serta-merta tanpa sebarang masalah.
INGAT SEMUANYA ADALAH AUTOMATIK. ANDA TIDAK PERLU PERAH OTAK MEMIKIRKAN MANA YANG TURUN NAIK.
Anda juga boleh trade secara manual, mengikut kehendak anda. Untuk itu anda boleh perhatikan signal secara instant yang pakar-pakar akan share.
Bagaimana Deposit Atau withdraw Duit?
Ia juga menyediakan cara deposit/pengeluaran yang mudah. Anda boleh gunakan sama-ada card credit atau debit dan juga paypal. Saya gunakan paypal sebab chargenya murah dan senang dikelurkan dengan Maybank atau RHB bank.
Berapakah Deposit Minimum?
Minimum deposit adalah USD50 (RM160). Tetapi jika anda mahukan keuntungan yang reasonable, USD200 (RM640) adalah memadai. Saya mulakan dengan USD200. Lepas itu anda boleh memulakan dengan USD100 dan selebihnya disimpan sehingga anda benar-benar yakin dan tahu cara tradingnya. USD100 itu anda pecahkan kepada 2 atau 3 orang pakar trading yang anda boleh pilih kelak. Beginilah saya telah jadikan USD200 deposit awal saya ke RM11,242 dalam masa kurang dari 2 bulan.
Di Malaysia memang ada trader yang trade untuk kita, tetapi komisen mereka adalah 30-50% daripada apa yang kita perolehi. Tetapi dengan CopyTrader 100% keuntungan adalah kepunyaan kita.

Salam & Selamat Maju Jaya

7.01.2012

Step-by-Step Guide Untuk Jadi CopyTrader Yang Berjaya

Kawan-kawan, setiap hari saya menerima lebih daripada 50 email tanyakan bagaimana langkah untuk join. Sini saya terangkan langkah step-by-step bagaimana nak jadi CopyTrader dan buat duit yang lumayan.
1. Buka akaun dulu dengan klik link ini >>>> BUKA AKAUN

Anda dapat perhatikan site seperti di bawah

Klik 'Your email' seperti dibulatkan kat atas dan masukkan maklumat anda dan klik Sign Up.

2. Lepas klik anda akan dibawa ke site seperti dibawah


Ini adalah home site CopyTrader. Lepas ini kalau nak masuk untuk kali kedua boleh masuk dengan taip openbook.etoro.com/percubaan, [tulisan warna merah itu digantikan dengan username anda] dekat tempat URL.

3.Di sebelah kanan anda akan nampak TOP PERFORMERS. 1m (dlm satu bulan), 3m dan 6m.Tengok gambar di bawah




Tekan dan sila perhatikan performance mereka. Saya biasanya akan perhatikan 1m. Untuk fxmaliha anda boleh nampak 336/361, ia bermaksud daripada 361 hari dia trade 336 hari dia buat keuntungan. Perhatikan pula downspin (35/37) rekod yang sangat baik, Cuba tekan downspin, kita perhatikan bagaimana trade-nya.


Tekan History [button yang anak-panah tunjukkan].Tengok downspin tak buat sendiri, dia copied from NMarijus. Tekan pula link NMarijus dan tengok History dia, anda boleh perhatikan dia adalah expert yang boleh di Copy. Ada ramai expert Forex di sini yang boleh menguntungkan anda. Di bawah saya ada senaraikan beberapa orang yang saya copy.

Aussimoney
SmarterForex
Asma266
Malsolo
MfmFuzz

Bagaimana Trade Dengan CopyTrader?

Bila anda sudah memutuskan untuk buat trading, ada dua cara anda boleh trade. Gunakan Duit Sebenar ATAU Virtual Money.


Kalau nak cuba dengan 'virtual Money', sila perhatikan bulatan merah itu di gambar atas. klik itu dan masukkan nilainya.

sekiranya hendak trade dengan duit sebenar, perhatikan gambar di bawah. Ada dua cara untuk deposit duit, samada dengan card credit/debit atau paypal. Klik mana yang anda pilih.







Masukkan semua maklumat yang di kehendaki dan tekan submit. Setelah fund di masukkan ke dalam akaun anda, anda sudah bersedia untuk trade.

Saya lebih suka gunakan paypal sebab ia adalah mudah dan cepat untuk withdraw wang. Di Malaysia senang di keluarkan dengan gunakan Maybank atau RHB.

Selamat Berjaya. Salam